Transzeurópa

Személy-, csomag-, és kisállatszállítás, költöztetés 
Magyarország, Németország, Hollandia, Svájc és Belgium között

Személyszállítás az El Camino zarándokútra

Nemzetközi buszaink több országba indulnak heti rendszerességgel és előre egyeztetett időpontokban is Magyarországról és hazafelé főleg az Európai Unió országaiból. Buszaink külföldre háztól-házig szállítanak! Háztól-házig személyszállítás Magyarországról hetente főleg ezekbe az országokba indul: Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia, Belgium, Luxemburg. Időpont egyeztetéssel és megfelelő létszám esetén eljuthat nemzetközi buszjáratainkkal még Olaszországba, Franciaországba, Dániába, Spanyolországba, vagy Lichtensteinbe.

Házi kedvencek szállítása az unió területén profi módon, elérhető áron, alkalmazkodva az ügyfelek igényeihez. Az állatokat akár gazdi nélkül is szállítjuk. A megállók során rendszeres sétáltatást biztosítunk kedvenceinek. FONTOS: Nem vállaljuk a Washingtoni Egyezmény (CITES, azaz a veszélyeztetett vadon élő állat- és növényfajok nemzetközi kereskedelméről szóló egyezmény) hatálya alá eső állatok szállítását.

A csomagküldés célterületei megegyeznek a személyszállításéval, vagyis főleg Európába szállítunk (Németország, Anglia, Ausztria, Svájc, Belgium, Hollandia, Dánia, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Lichtenstein, Luxemburg). Egyéb kérés esetén keressen minket elérhetőségeinken. Szinte mindent szállítunk a fenti országokba a szolgáltatás bővülésével hetente akár többször is. Küldeménye akár 24 órán belül megérkezik. Csomagküldő szolgáltatásunk előnye, hogy küldeményére személyes felelősségvállalást biztosítunk. Csomagja nem személytelenül érkezik meg a többi közt. Munkatársunk személyesen szállítja le a rábízott küldeményt.